HIDROS FH

Hidros FH

Kanalski odvlaživač za pasivne sisteme hlađenja, kapaciteta 20 l/24č

Odvlaživači Hidros FH serije su jedinice visokih performansi, opremljene robusnim pocinkovanim čeličnim okvirom, pravilno dizajniranim za rad u kombinaciji sa pasivnim sistemima hlađenja.

Jedinice su projektovane za montažu na zid. Sve jedinice su opremljene sa filterom za vazduh, posudom za kapanje od nerđajućeg čelika i ugrađenom mikroprocesorskom kontrolom. Jedinice su takođe obezbeđene, standardno, sa pre i post hladnjakom za poboljšanje performansi i za kontrolu temperature dovoda vazduha. Hidros FH jedinice, u svakom slučaju, mogu raditi čak i bez pre i post hladnjaka, ova opcija može biti vrlo korisna u srednjim sezonama kada je potrebno osušiti a klima uređaj nije u funkciji.

Sve jedinice su kompletno sastavljene i ožičene u fabrici, osušene nakon testa curenja pod pritiskom i napunjene su sa ekološki prihvatljivim rashladnim gasovima. U potpunosti su testirane pre isporuke. Jedinice su usklađene sa evropskim direktivama i pojedinačno su označene CE oznakom i deklaracijom o usklađenosti.

NESTIQ - Hidros FH
NestIQ
TEHNIČKE INSTRUKCIJE
KATALOG

Drugi proizvodi

Naši partneri i brendovi koje ugrađujemo

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u oblasti klimatizacije i ventilacije, u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, donosi uspeh
BBC Elettropompe
TommaTech
Korado
SolarWATT
Cinier