HIDROS HMA Z

Hidros HMA Z

Каналски самостојећи одвлаживач са контролом температуре, капацитета од 260 до 940 л/24ч

HMA Z одвлаживачи су јединице високих перформанси, посебно дизајниране за индустријске или комерцијалне сврхе, где је потребно истовремено контролисати температуру и влажност ваздуха или спречити кондензацију водене паре.

Ове јединице су намењене за архиве, пеглаонице, књижаре, фабрике сирева, подземне просторије, подруме и индустријске локације где је присутан висок ниво влажности.

HMA Z серија се састоји од 6 модела који покривају распон капацитета од 260 до 940 л/24ч. Јединице су дизајниране за лако одржавање и сервисирање, сваки део је лако доступан, и када је потребно,лако замењив, чиме се смањују трошкови сервисирања и одржавања.

Јединице се испоручују са електромагнетним вентилима за убризгавање врућег гаса који се користи за одмрзавање испаривача у случају тешких услова рада.

Начин одвлаживања: активира се унутрашњи кондензатор; јединица одвлажује и загрева на одређену температуру. Режим хлађења: активира се даљински кондензатор; јединица одвлажује и хлади на одређену температуру.

NESTIQ - Hidros HMA Z
NestIQ
ТЕХНИЧКЕ ИНСТРУКЦИЈЕ
КАТАЛОГ

Други производи

Наши партнери и брендови које уграђујемо

Наши партнери су домаће и међународне компаније, чије дугогодишње искуство и знање у области климатизације и вентилације, у комбинацији са нашом енергијом, флексибилношћу и креативношћу, доноси успех
Korado
Licon
Cinier
SolarWATT
Daikin