SOLARNI SISTEMI

Solarni sistemi, solarni paneli i solarna energija

Količina sunčeve svetlosti koja stigne do površine zemlje za sat i po, dovoljna je da se podmiri celokupna svetska godišnja potrošnja električne energije. Tehnologija solarnih sistema pretvara sunčevu svetlost u električnu energiju bilo preko fotonaponskih (PV) panela ili kroz ogledala koja koncentrišu sunčevo zračenje. Ova energija se može koristiti za proizvodnju električne energije ili se može skladištiti u baterijama.

Potencijal sunčeve energije je ogroman, pošto Zemlja svakodnevno prima oko 200.000 puta ukupnih dnevnih kapaciteta za proizvodnju električne energije u svetu u obliku sunčeve energije. Nažalost, iako je sama solarna energija besplatna, visoki troškovi njenog sakupljanja, pretvaranja i skladištenja i dalje ograničavaju njeno korišćenje na mnogim mestima.

Smanjite troškove Vašeg poslovanja, prelaskom na električnu energiju dobijenu iz Vaše lične solarne elektrane

Mnoge kompanije širom sveta prelaze na električnu energiju dobijenu iz obnovljivih izvora. Sunce, kao jedan od tih izvora, pokazalo se kao najbolje rešenje. Pored toga što smanjuje troškove za električnu energiju, solarni fotonaponski sistemi smanjuju i negativni uticaj na životnu sredinu.

.

Upotrebom električne energije dobijene od Sunca, putem solarnog fotonaponskog sistema, smanjujete troškove Vašeg domaćinstva

 

Zahvaljujući solarnim elektranama, domaćinstva i poslovni objekti dobijaju čistu i jeftiniju električnu energiju.

.

Koje usluge Vam mi pružamo po pitanju izrade solarnog fotonaponskog sistema?

Izrada projekta i tehno-ekonomske analize solarnog fotonaponskog sistema

Pružamo svu potrebnu pomoć klijentima prilikom planiranja i projektovanja solarnih elektrana svih tipova i veličina. U dogovoru s Vama pronaći ćemo najbolje rešenje za Vaše potrebe po pitanju proizvodnje električne energije bez obzira da li želite da je proizvodite za dalju prodaju ili za sopstvenu potrošnju. Uz našu pomoć dobićete solarni sistem za proizvodnju električne energije koji, pored toga što ne zagađuje okolinu, je i najisplativiji za Vaše potrebe.

Nabavka solarnih fotonaponskih panela, invertera i ostale opreme potrebne za izgradnju solarne elektrane

Naši distributivni agenti će u skladu sa Vašim zahtevom a u saradnji sa našim inženjerima obezbediti svu potrebnu opremu za izgradnju solarne elektrane sa najboljim odnosom cena – kvalitet i sa najboljim garancijama i rokovima isporuke.

Instalacija solarnog fotonaponskog postrojenja po sistemu „ključ u ruke“

Vršimo usluge instalacije solarnih fotonaponskih sistema na bilo koju površinu i po svim standardima koji pružaju maksimalnu bezbednost u radu same solarne elektrane. Naši inženjeri i instalateri će na bilo kojem tipu zemljišta ili objektu postaviti solarnu elektranu koja će zadovoljavati Vaše potrebe i zahteve a u skladu sa tim da pored maksimalne efikasnosti, solarni fotonaponski sistem poseduje i estetski prijatan uticaj.

Mrežni solarni sistemi

Ukoliko imate pristup električnoj mreži na objektu, a želite da umanjite Vaše buduće račune za električnu energiju, onda je ova vrsta solarnih sistema prava za Vas.

Ovakvi sistemi ne poseduju baterije, jer sav višak električne energije proizvedene preko solarnih panela odlazi direktno u javnu električnu mrežu. Taj „višak“ možete iskoristiti u periodima kada ne proizvodite dovoljno za sopstvene potrebe. Na taj način smanjujete račun za električnu energiju u periodima kada zbog vremenskih uslova ne možete proizvesti dovoljno sa Vašim solarnim sistemom.

Mrežni solarni sistem
Ukoliko imate potrebu za solarnim sistemom snage koja se ne nalazi u našoj ponudi gotovih paketa, slobodno nas kontaktirajte ili popunite upitnik i pošaljite pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Naši partneri i brendovi koje ugrađujemo

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u oblasti klimatizacije i ventilacije, u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, donosi uspeh
BBC Elettropompe
Licon
SolarWATT