СОЛАРНИ СИСТЕМИ

Соларни системи, соларни панели и соларна енергија

Количина сунчеве светлости која стигне до површине земље за сат и по, довољна је да се подмири целокупна светска годишња потрошња електричне енергије. Технологија соларних система претвара сунчеву светлост у електричну енергију било преко фотонапонских (ПВ) панела или кроз огледала која концентришу сунчево зрачење. Ова енергија се може користити за производњу електричне енергије или се може складиштити у батеријама.

Потенцијал сунчеве енергије је огроман, пошто Земља свакодневно прима око 200.000 пута укупних дневних капацитета за производњу електричне енергије у свету у облику сунчеве енергије. Нажалост, иако је сама соларна енергија бесплатна, високи трошкови њеног сакупљања, претварања и складиштења и даље ограничавају њено коришћење на многим местима.

Смањите трошкове Вашег пословања, преласком на електричну енергију добијену из Ваше личне соларне електране

Многе компаније широм света прелазе на електричну енергију добијену из обновљивих извора. Сунце, као један од тих извора, показало се као најбоље решење. Поред тога што смањује трошкове за електричну енергију, соларни фотонапонски системи смањују и негативни утицај на животну средину.

.

Употребом електричне енергије добијене од Сунца, путем соларног фотонапонског система, смањујете трошкове Вашег домаћинства

 

Захваљујући соларним електранама, домаћинства и пословни објекти добијају чисту и јефтинију електричну енергију.

.

Које услуге Вам ми пружамо по питању израде соларног фотонапонског система?

Израда пројекта и техно-економске анализе соларног фотонапонског система

Пружамо сву потребну помоћ клијентима приликом планирања и пројектовања соларних електрана свих типова и величина. У договору с Вама пронаћи ћемо најбоље решење за Ваше потребе по питању производње електричне енергије без обзира да ли желите да је производите за даљу продају или за сопствену потрошњу. Уз нашу помоћ добићете соларни систем за производњу електричне енергије који, поред тога што не загађује околину, је и најисплативији за Ваше потребе.

Набавка соларних фотонапонских панела, инвертера и остале опреме потребне за изградњу соларне електране

Наши дистрибутивни агенти ће у складу са Вашим захтевом а у сарадњи са нашим инжењерима обезбедити сву потребну опрему за изградњу соларне електране са најбољим односом цена – квалитет и са најбољим гаранцијама и роковима испоруке.

Инсталација соларног фотонапонског постројења по систему „кључ у руке“

Вршимо услуге инсталације соларних фотонапонских система на било коју површину и по свим стандардима који пружају максималну безбедност у раду саме соларне електране. Наши инжењери и инсталатери ће на било којем типу земљишта или објекту поставити соларну електрану која ће задовољавати Ваше потребе и захтеве а у складу са тим да поред максималне ефикасности, соларни фотонапонски систем поседује и естетски пријатан утицај.

Мрежни соларни системи

Уколико имате приступ електричној мрежи на објекту, а желите да умањите Ваше будуће рачуне за електричну енергију, онда је ова врста соларних система права за Вас.

Овакви системи не поседују батерије, јер сав вишак електричне енергије произведене преко соларних панела одлази директно у јавну електричну мрежу. Тај „вишак“ можете искористити у периодима када не производите довољно за сопствене потребе. На тај начин смањујете рачун за електричну енергију у периодима када због временских услова не можете произвести довољно са Вашим соларним системом.

Mrežni solarni sistem
Уколико имате потребу за соларним системом снаге која се не налази у нашој понуди готових пакета, слободно нас контактирајте или попуните упитник и пошаљите па ћемо Вас контактирати у најкраћем могућем року.

Наши партнери и брендови које уграђујемо

Наши партнери су домаће и међународне компаније, чије дугогодишње искуство и знање у области климатизације и вентилације, у комбинацији са нашом енергијом, флексибилношћу и креативношћу, доноси успех
Cinier
Licon
Hidros