Specijalni konvektori

You are here:

Specijalni konvektori

U specijalne konvektore spadaju:

Fasadni konvektori

Fasadni konvektori svojim direktnim položajem na fasadi sprečavaju prodor hladnog vazduha u unutrašnji prostor.

Topli vazduh koji se podiže iz konvektora se meša sa hladnim vazduhom i stvara termalnu zonu koja obezbeđuje veći toplotni komfor unutrašnjeg prostora i sprečava stvaranje kondenzacije na površini stakla.

NestIQ Design Licon fasadni konvektori
NestIQ Design Licon fasadni konvektori

Katalog Licon KORASPACE fasadnih konvektora

Izmenjivači toplote

Srce svakog konvektora je izmenjivač toplote. Međutim, njegova primena je mnogo šira. Zamislite da želite da se vaši grejni elementi potpuno uklope u unutršnjost.

Ugradite izmenjivače u elemente na mestima gde ih želite imati. Pravo dizajnersko rešenje koje će zadovoljiti i najzahtevnije ideje o očuvanju enterijera.

Pogodni su za pojedinačnu ugradnju, posebno na mestima gde je kompatibilnost unutrašnjosti potrebna u odnosu na korištene materijale. Ako se poštuju određeni uslovi, toplotni izmenjivači mogu biti pokriveni sa gotovo bilo kojim materijalom da bi se neprimetno integrisali u prostor.

NestIQ Design Licon izmenjivači toplote
NestIQ Design Licon izmenjivači toplote

Katalog Licon KORABASE izmenjivača toplote

Naši partneri i brendovi koje ugrađujemo

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u oblasti klimatizacije i ventilacije, u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, donosi uspeh