Rekuperatori

You are here:

Rekuperatori ACS

Kanalski rekuperatori vazduha CLIMACS obezbeđuju svež vazduh i poboljšavaju kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru sa opcionim DKS sistemima za hlađenje i grejanje, koji obezbeđuju funkcije grejanja i hlađenja po najnižoj ceni.

Kanalski rekuperatori vazduha ventiliraju prostorije na najefikasniji način razmenom toplote između izduvnog i dovodnog vazduha.

NestIQ Design rekuperatori

Karakteristike

  • Tanak i kompaktan dizajn
  • G4 filter
  • Toplotna i zvučna izolacija sa izolovanom unutrašnjom površinom
  • CE oznaka, TSEK
  • Nizak nivo buke
  • Kontrola brzine
  • Širok opseg kapaciteta: 500 m3/h – 5000 m3/h
  • Elektronska kontrolna tabla
  • Jednostavna instalacija i održavanje

Prednosti

Za vlasnike objekata

Smanjite troškove energije uz odličan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru. Smanjite opterećenje glavne jedinice za klimatizaciju dodavanjem jedinice za rekuperaciju toplote kako biste povećali efikasnost uz uvođenje svežeg vazduha spolja u unutrašnjost sistema.

Za krajnje korisnike

Povećajte kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru da biste imali prijatno životno okruženje. Kontrolišite tačan nivo vlažnosti u vazduhu koji udišete. Filtrirajte neželjene i štetne mikročestice u vazduhu. Uklonite mirise i neprijatne mirise kako biste poboljšali kvalitet vazduha u vašem životnom mestu.

Za projektante

Proizvodnja osnovnih komponenti jedinice za rekuperaciju toplote ACS Climacs obezbeđuje fleksibilan i prilagođen dizajn sa visokim nivoom ponude rešenja. Očekivanja i potrebe kupaca mogu se lako rešiti i isporučiti našom prilagodljivom proizvodnjom.

Za instalatere

Pošto je dizajn kanalskog rekuperatora vazduha modularan i savremen, vreme instalacije i konfiguracije je smanjeno.

Održavanje i servis

Nema potrebe da brinete o zameni komponenti, delovima, uslugama i održavanju pošto smo mi glavni distributer ACS Climacs kanalskih rekuperatora.

Širok spektar upotrebe

Širok spektar oblasti korišćenja obuhvata stambene, kancelarijske, korporativne, finansijske zgrade, lančane prodavnice, supermarkete, tržne centre, sportske centre i restorane.

Katalog ACS Rekuperatora

Naši partneri i brendovi koje ugrađujemo

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u oblasti klimatizacije i ventilacije, u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, donosi uspeh