ПРЕЧИСТАЧИ ВАЗДУХА

Пречистачи ваздуха за кућне и канцеларијске просторе

Daikin Streamer пречистач ваздуха - MC70L

„Streamer Discharge“ је врста плазма пражњења при којој се генеришу електрони велике брзине који врше разлагање путем оксидације. Streamer је у стању да елиминише бактерије и плесан, као и штетне хемијске супстанце и алергене, итд. У поређењу са стандардним плазма преажњењем (луминисцентно пражњење), плазма пражњење које производи Daikin Streamer Disharge уређај је ширег опсега, што олакшава сударање електрона са ваздушним честицама кисеоника и азота.

Ово омогућава тродимензионално генерисање електрона велике брзине у релативно широком простору, што опет генерише брзину разлагања путем оксидације која је преко 1000 пута већа при истој утрошеној електричној енергији. Daikin Streamer Disharge технологија се показала успешном у стабилном генерисању електрона велике брзине, остварењу које се до сада сматрало тешко достижним.

Daikin MC70L Streamer пречистач
NESTIQ - Daikin MC70L Streamer пречистач
Daikin Streamer MC70L каталог
Daikin Ururu пречистач / овлаживач ваздуха - MCK75J

Daikin Ururu MCK75J уређај служи са пречишћавање и овлаживање ваздуха. Успешно уклања алергене (нпр. полен, гриње, прашину, итд.), бактерије и вирусе. Поврх свега има и снажан деодоришући ефекат; ефикасно елиминише дувански дим а остале мирисе разлаже. Брзо сакупља честице присутне у ваздуху и разграђује их. Његов готово нечујни рад га чини идеалним за ноћну тишину.

Уређај садржи седам хармоника филтера (један за непосредну употребу и шест резервних).

NESTIQ - Daikin Ururu MCK75J пречистач
NESTIQ - Daikin Ururu MCK75J пречистач
Daikin Ururu MCK75J каталог

Наши партнери и брендови које уграђујемо

Наши партнери су домаће и међународне компаније, чије дугогодишње искуство и знање у области климатизације и вентилације, у комбинацији са нашом енергијом, флексибилношћу и креативношћу, доноси успех
Cinier
Korado
TommaTech