Prečistači vazduha

You are here:

Prečistači vazduha za kućne i kancelarijske prostore

Daikin Streamer prečistač vazduha - MC70L

„Streamer Discharge“ je vrsta plazma pražnjenja pri kojoj se generišu elektroni velike brzine koji vrše razlaganje putem oksidacije. Streamer je u stanju da eliminiše bakterije i plesan, kao i štetne hemijske supstance i alergene, itd. U poređenju sa standardnim plazma preažnjenjem (luminiscentno pražnjenje), plazma pražnjenje koje proizvodi Daikin Streamer Disharge uređaj je šireg opsega, što olakšava sudaranje elektrona sa vazdušnim česticama kiseonika i azota.

Ovo omogućava trodimenzionalno generisanje elektrona velike brzine u relativno širokom prostoru, što opet generiše brzinu razlaganja putem oksidacije koja je preko 1000 puta veća pri istoj utrošenoj električnoj energiji. Daikin Streamer Disharge tehnologija se pokazala uspešnom u stabilnom generisanju elektrona velike brzine, ostvarenju koje se do sada smatralo teško dostižnim.

NestIQ Design Daikin MC70L
NestIQ Design Daikin MC70L

Katalog Daikin Streamer MC70L Prečistač

Daikin Ururu prečistač / ovlaživač vazduha - MCK75J

Daikin Ururu MCK75J uređaj služi sa prečišćavanje i ovlaživanje vazduha. Uspešno uklanja alergene (npr. polen, grinje, prašinu, itd.), bakterije i viruse. Povrh svega ima i snažan deodorišući efekat; efikasno eliminiše duvanski dim a ostale mirise razlaže. Brzo sakuplja čestice prisutne u vazduhu i razgrađuje ih. Njegov gotovo nečujni rad ga čini idealnim za noćnu tišinu.

Uređaj sadrži sedam harmonika filtera (jedan za neposrednu upotrebu i šest rezervnih).

NestIQ Design Daikin MCK75J
NestIQ Design Daikin MCK75J

Daikin Ururu MCK75J Prečistač/Ovlaživač

Naši partneri i brendovi koje ugrađujemo

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u oblasti klimatizacije i ventilacije, u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, donosi uspeh